F&B REAL ESTATE INVESTMENTS

  sa calma

andorra

OBRA NOVA SA CALMA – ANDORRA · Des de 695.000€

ANDORRA – Un país únic.

Com a lloc per a viure i invertir, Andorra és un dels països més rendibles per a fer-ho actualment. Els seus habitants gaudeixen d’un benestar, seguretat i tranquil·litat únics, proporcionats tant pel seu entorn natural com per l’estabilitat del seu marc polític i econòmic.

Per què Andorra avui?

Els canvis realitzats en els últims anys han donat lloc en un país de transparència financera i de baixa pressió fiscal que presumeix d’una gran estabilitat social, política i econòmica.

Aquí podeu gaudir de les millors pistes d’esquí dels Pirineus, d’una naturalesa espectacular durant tot l’any, d’un eix comercial ple de serveis i una àmplia oferta educativa, sanitària i cultural. I és que la qualitat de vida sempre ha estat un referent d’Andorra.

L’Edifici residencial Sa Calma Andorra es troba en el centre de la parròquia d’Escaldes-Engordany, concretament en l’Avinguda de Sant Jaume, número 33.

A pocs metres dels serveis principals (escoles, hospitals, centres comercials…) i envoltat de naturalesa i tranquil·litat amb unes vistes privilegiades, Sa Calma Andorra és la localització ideal tant per a invertir com per a residir al país.

El solar té una superfície cadastral de 408,42 m² i està edificat amb una ocupació al 100% per la promoció Sa Calma Andorra que es desenvolupa en un edifici de planta baixa destinada a garatges més sis plantes destinades a habitatges. La superfície total construïda és de 1.990 m².

L’edifici consta de dues entrades: des de l’Avinguda Sant Jaume tenim l’accés principal a l’immoble directament a la planta zero que comunica amb el pàrquing. Per la part de dalt, des del Camí de la Canya, accedim a la planta tres de l’edifici, carrer semipeatonal que ens condueix a un dels senders més bonics del país.

 

 

Els habitatges – Luxe contemporani

La promoció Sa Calma Andorra compta amb 12 habitatges de 2, 3 i 4 habitacions, cadascuna creada com una peça d’art.

Cada planta té dos habitatges, els dos amb doble orientació nord-sud. La zona de dia es troba en el costat sud per a aprofitar la millor llum, mentre que les habitacions es troben en el costat nord on tenen un silenci absolut. A banda i banda hi ha unes precioses vistes de les muntanyes del Pirineu, abundant llum natural i una tranquil·litat sense comparacions.

Si estàs interessat en més informació contacta’ns avui mateix i descobreix tot el que tenim per a tu.

📩arantxa@fbrealestateinvest.com

📱 346 384

Estàs interessat en aquesta obra nova?
T’ho posem fàcil