F&B REAL ESTATE INVESTMENTS

LLOGAR LA TEVA PROPIETAT
A ANDORRA

La teva millor opció per a llogar la teva propietat a Andorra

En F&B REAL ESTATE INVESTMENTS oferim un servei personalitzat per a propietaris que desitgen rendibilitzar les seves propietats. En posar el teu immoble en lloguer amb nosaltres, podràs comptar amb un equip d’experts dedicats a assegurar-te el millor retorn d’inversió.

La nostra àmplia experiència en el mercat immobiliari d’Andorra ens permet conèixer a la perfecció les dinàmiques locals i les demandes del sector. Ens assegurarem que la teva propietat trobi l’arrendatari ideal en el menor temps possible.

Però, per quina F&B Real Estate Investments?

EXPERTS
Som experts en la zona i coneixem el mercat d’Andorra.
INNOVACIÓ

Som una empresa diferent. Hem adaptat el model professional dels Estats Units, conegut per la seva avantguarda en qualitat i compromís amb els agents.

PROFESSIONALITAT
Comptaràs amb un professional experimentat i de plena confiança que t’acompanyarà durant tot el procés.
COMERCIALITZACIÓ
Comercialitzem la teva propietat pas a pas, des de la valoració de l’immoble fins a la creació d’un pla de màrqueting exclusiu per a la teva propietat, jornada de portes obertes per a professionals.
EFICIÈNCIA
Creuem les característiques del teu habitatge amb la nostra base de dades de compradors, de manera que seleccionem només a aquells realment interessats per a optimitzar visites i temps.

VOLS LLOGAR EL TEU PIS O CASA A ANDORRA?

T’HO POSEM FÀCIL