Políticas de privacidad

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.
Finalitat: Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis immobiliaris.
Prestació de serveis en línia.
Gestió d’usuaris web.
Legitimació: Execució d’un contracte: Contracte de compravenda.
Consentiment de l’interessat: Contracte de Prestació de serveis.
Interès legítim del Responsable: Enviament de comunicacions comercials i newsletter informatiu.
Destinataris: Empreses de gestió d’email màrqueting, amb la finalitat de Gestió de contactes per a l’enviament de comunicacions comercials.
Empreses de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, amb la finalitat de Cessió de dades amb finalitats comercials i d’enviament de comunicacions.
Portals immobiliaris, amb la finalitat de Comercialització a través de la publicació de l’immobles en portals col·laboradors.
I altres per a l’empleno d’obligacions legals.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en fbrealestateinvest.com/politica-de-privacidad/

En F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL treballem per a oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recaptar informació per a aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents sobre aquest tema.
Per això, i a l’efecte del que es preveu en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL informa l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitats pels usuaris en un fitxer automatitzat.
El nostre compromís comença per explicar-te el següent:
• Es recullen les teves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els teus interessos i necessitats.
• Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
• La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan anem a usar la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.
• Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-los pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-los.
• La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.
Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:
Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL S.L.
Av. Carlemany, 65 · Galeríes Príncep · 1r local núm. 12
AD700 – Escaldes-Engordany · +376 854 728

L-709985-H
Email: info@fbrealestateinvest.com
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL ha designat un Delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si desitges fer una consulta en relació al tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu info@fbrealestateinvest.com
Quines dades personals recopilem?
Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar:
• Dades identificatives.
• Adreces postals i electròniques.
• Informació comercial.
En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per a accedir i gaudir de determinats serveis oferts en la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·licitin dades caràcter personal.
Per què i per a què tractem les teves dades?
En F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:
• Gestionar o contractar algun dels nostres serveis.
• Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin.
• Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis ofert a través del lloc web i les labors d’informació, podent realitzar valoracions automàtiques, obtenció de labors de segmentació dels clients a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques i necessitats i millorar l’experiència en línia del client.
• Desenvolupar i gestionar activitats promocionals que es puguin organitzar.
• En alguns casos serà necessari facilitar informació a les Autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per a respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques.
Informem que les dades personals que s’obtinguin a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb el que s’estableix en el RGPD.
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
El tractament de les teves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:
• Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta en e-newsletters.

  • Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot el relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.
    • Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.
    Quant temps conservem les teves dades?
    El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per a complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.
    A quins destinataris es comuniquen les teves dades?
    Les dades es comunicaran als següents destinataris:
    • Agència Tributària, amb la finalitat de Compliment d’obligacions fiscals.
    • Empreses de gestió d’email màrqueting, amb la finalitat de Gestió de contactes per a l’enviament de comunicacions comercials.
    Empreses de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, amb la finalitat de Cessió de dades amb finalitats comercials i d’enviament de comunicacions.
    • Entitats financeres, amb la finalitat de Finançament d’operacions.
    • Notaris, amb la finalitat d’Escriptures de compravenda.
    • Portals immobiliaris, amb la finalitat de Comercialització a través de la publicació de l’immobles en portals col·laboradors.
    • Registres Públics, amb la finalitat de Registre de la propietat.
    On s’emmagatzemen les teves dades?
    Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suOciente, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al “Privacy Shield”.
    Empreses situades a Andorra a les quals poden transferir-se dades per a fins comercials o enviament de comunicacions:
    • F&B REAL ESTATE INVESMENTS.
    Av. Carlemany, 65 • Galeríes Príncep • 1r local núm. 12
    AD700 – Escaldes-Engordany • +376 854 728 • info@fbrealestateinvest.com
    • Andorra la Vella
    Quins drets t’assisteixen i com pots exercir-los?
    Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: info@fbrealestateinvest.com
    En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:
    • Dret d’accés: pots demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre tu.
    • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les teves dades personals.
    • Dret de supressió i a l’oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.
    • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.

• Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se al fet que es continuïn tractant.
• Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable.
• Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzat, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.
En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·licites que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.
Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.
Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?
L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’hagués celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falsos, incomplets, inexactes o no estiguin actualitzats.
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera a F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL de responsabilitat davant qualsevol mal o perjudici que pogués sofrir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal.
Com tractem les dades personals dels menors d’edat?

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menors d’edat. No obstant això, en el cas que algun d’ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per a tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.
En el cas de majors de catorze anys podrà procedir-se al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en els quals la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.
Quines mesures de seguretat apliquem per a protegir les teves dades personals?
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL.
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Procesaments de dades, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.
Enllaços a altres llocs web
En el lloc web fbrealestateinvest.com pot haver-hi enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d’aquest lloc web, quedant F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.
Com utilitzem les cookies?
El lloc web i les RRSS de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL utilitzen cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la seva navegació per aquest. Les cookies són fitxers físics d’informació que s’allotgen en el propi terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les cookies serveix per a facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartits amb els creadors d’aquestes, però en cap cas la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar a l’usuari.
No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies en el seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d’aquests arxius. Per a obtenir més informació consulti la nostra Política de Cookies fbrealestateinvest.com/politica-de-cookies/.
Pot modificar-se la política de privacitat?
Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Et recomanem que revisis la política de privacitat amb una certa periodicitat.
ÚS DEL PORTAL: fbrealestateinvest.com proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (d’ara endavant, «els continguts») en Internet pertanyents a F&B REAL ESTATE INVESTMENTS,S.L. o als seus llicenciadors als quals l’USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per a accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. A conseqüència d’aquest registre, a l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial d’aquesta. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple serveis de xat, fòrums de discussió o grups de notícies) que F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.. ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per a (i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; (ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans; (iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L., dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (iv) intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges. F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.. L’USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’USUARI haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.
EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.
MODIFICACIONS: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.
ENLLAÇOS: En el cas que en https://www.fbrealestateinvest.com/ es disposessin enllaços o enllaços feia altres llocs d’Internet, F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L.. no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.
GENERALITATS: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.
MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA: F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.
LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.
L’ÚS DE COOKIES:
Una cookie és un fitxer que es descarrega en l’ordenador/telèfon intel·ligent/tauleta de l’usuari en accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip.
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. utilitza en aquest lloc web les següents cookies que es detallen a continuació:
cookies estrictament necessàries per a la prestació de determinats serveis sol·licitats expressament per l’usuari: si es desactiven aquestes cookies, no podrà rebre correctament els nostres continguts i serveis; i
cookies analítiques (per al seguiment i anàlisi estadística del comportament del conjunt dels usuaris), publicitàries (per a la gestió dels espais publicitaris sobre la base de criteris com la freqüència en la qual es mostren els anuncis) i comportamentals (per a la gestió dels espais publicitaris segons el perfil específic de l’usuari): si es desactiven aquestes cookies, el lloc web podrà continuar funcionant sense perjudici que la informació captada per aquestes cookies sobre l’ús de la nostra web i sobre l’èxit dels anuncis mostrats en ella permet millorar els nostres serveis i obtenir ingressos que ens permeten oferir-li de manera gratuïta molts continguts.
Cookies de complement (connector) per a intercanvi de continguts socials.
(*) DESACTIVACIÓ DE COOKIES. L’usuari podrà triar quines cookies vol que funcionin en aquest lloc web mitjançant:
la configuració del navegador; per exemple:

Chrome, des d’http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Explorer, des d’http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Firefox, des d’http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Safari, des d’http://support.apple.com/kb/ph5042
els sistemes de opt-out específics indicats en la llista de cookies anterior respecte de la cookie de què es tracti (aquests sistemes poden comportar que s’instal·li en el seu equip una cookie «de rebuig» perquè funcioni la seva elecció de desactivació); o
altres eines de tercers, disponibles en línia, que permeten als usuaris detectar les cookies en cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery: http://www.ghostery.com/privacy-statement, http://www.ghostery.com/faq).
F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. no es fa responsable del contingut i veracitat de les polítiques de privacitat dels tercers incloses en aquesta política de cookies.
PROTECCIÓ DE DADES: La visita a aquest Lloc web no implica que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre ell mateix. En el cas que l’usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquest Lloc web seran tractats de manera lleial i lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999, i altra normativa de desenvolupament.
EL DRET D’INFORMACIÓ: Conforme al Art.5 de la LOPD l’informem que les dades subministrades per vostè passaran a formar part dels fitxers necessaris, el titular dels quals és F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, SL S.L., degudament inscrit en el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat del tractament serà la gestió de dades recollides a través de la pàgina web de l’empresa, així com autoritzar expressament F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L. per a l’enviament de comunicacions comercials o promocionals a través de qualsevol mitjà (postal o electrònic) sobre els diversos productes i serveis que presta la nostra empresa. El responsable dels fitxers és F&B REAL ESTATE INVESTMENTS, S.L, que té el seu domicili en Av. Carlemany, 65 • Galeríes Príncep • 1r local núm. 12 AD700 – Escaldes-Engordany podent exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició manant escrit a l’anterior adreça o al correu electrònic info@fbrealestateinvest.com amb els requisits contemplats en la Instrucció 1/2000, d’1 de desembre, de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, relativa a l’exercici dels esmentats drets, o personalment en la nostra seu acreditant la seva identitat.