F&B REAL ESTATE INVESTMENTS

 MARIO

andorra

OBRA NOVA MARIO – ANDORRA · Des de 330.000€

28 apartaments situats en un entorn tranquil i privilegiat

en Els Vilars, Escaldes-Engordany

PRESTIGE A ANDORRA: Aquesta residència us ofereix 28 apartaments on destaquen la fusta i els materials moderns. Situat en un entorn tranquil i privilegiat, Mario t’ofereix apartaments de prestigi amb grans i amplis espais, zones d’estar de fins a 224m2 d’espai habitable.

D’estil contemporani i amb espais agradables, «Mario» convertirà les vostres estades en moments únics en família o amics. Ofereix serveis excepcionals de gamma alta. A més, comprant un apartament de la Residència “MARIO” es beneficia de serveis de luxe, on modernisme, comoditat i autenticitat es combinen de meravella. Els interiors càlids i refinats dels apartaments són una invitació a la relaxació, les vacances, els plaers de muntanya i esquí.

 

Zona els Vilars, Escaldis – Engordany

Aquells que vagin més enllà dels comerços del Pas de la Casa i d’Andorra la Vella, descobriran una altra cara menys comercial i més bucòlica. Quan la neu es fundi, la dolça música dels rierols comença i anuncia les primeres hores d’olor de molsa humida de les planes més altes dels Pirineus.

I quan finalment els núvols s’endinsen a les muntanyes els senderistes s’embarquen en una magnífica xarxa de rutes de senderisme.

ESTEU EN EL COR D’ANDORRA.

DESCARREGA’T EL NOSTRE CATÀLEG

Estàs interessat en aquesta obra nova?
T’ho posem fàcil